lørdag den 30. november 2013

Dagen før 1 december






Tænk allerede i morgen 1 december, og endnu et år er gået. Jeg glæder mig til at julehygge med drengene og elsker december :-) Årets første julefrokost var jeg til i går på arbejde, en kanon god fest der bestemt har haft sat sine spor i dag :-/ Vi skulle ha pyntet til jul, men det blev udskudt til i morgen og så skal der jules :-)
Første billede er af "helge" jeg mødte ned i byen her, syntes simpelhen han er for fin :-)
Og så er jeg simpelhen så seldig at ha fået en advents kalender wiiiii, min veninde kom i går med den og nøj så glad jeg er for den og blev vildt overrasket - det er årets gave :-)
Et par julekort er det også blevet til. Var til total hygge scrap dag i søndags i Hjørring og fik lavet et par stykker og købt ny dies, julemand med kane, syntes rigtig fin :-) Sidste julekort er et jeg har liftet fra Donna, og brugt min nye punch til hjørnerne :-)

Forleden var Johan med sfo til indefodbold og de kom i finalen og vandt sørme sølv, stolt dreng jeg fik hjem :-) Tiden flyver her, og der har været nok at se til med forældremøder, tam tam i kirken med Johan der har gået til junior konfirmand og planlægning så småt i gang med konfirmation til Emil.

Fortsat rigtig god weekend :-)

lørdag den 16. november 2013

til og fra

 
Var alt for tidelig oppe i morges, da Emil skulle til Gentofte med ishockey, kl. 4.15 ringede mit ur. Da han var kommet godt a sted, kunne jeg ikke bare ligge mig og sove så jeg gik i gang med til og fra kort. Jeg har købt julepapir i rød og hvid så det skal mine kort også være og de første blev til disse.
 
Et hurtig indlæg fra mig :-)

torsdag den 14. november 2013

jubiiiii



 
Jeg var så heldig at vinde på OSH blog - lækker stempler sætte og dies, nøj så lækker med gevinst ind a døren og er i gang med at bruge stemplerne, bla det med opskriften på :-)
Det andet julekort er med papir fra Panduro, drengene og jeg var i Ålborg i sidste uge til kontrol og så måtte moderen en tur i Panduro :-)
 
Bliver ikke til meget her på bloggen, men har virkelig haft meget at se til det sidste stykke tid samtidig med jeg døjer max med kadaver, men nu er jeg over gu ved hvor mange kontroller med drengene i Hjørring og Ålborg, 2 x forældre møde, ishockey, fodbold mm. og selvfølgelig arbejde - hvilket jeg stadig er super glad for, virkelig en kæmpe fornøjelse at møde hverdag til søde kollegaer og spændende arbejdsopgaver og søde kunder - for det meste :-)
Snart weekend og Emil tager på hockey tur i Sveriges land, Johan og jeg hygger igennem :-)