søndag den 26. januar 2014

Mickey mouse







Har været ved at lege med mine Mickey mouse stempler og fik lavet dette kort bla :-) trøjen er en dies

Herrehåndbold og hjemme lavet bøfsandwich og hygger her - men ak håndbold går ik ligeeee som vi håbede men vi fortsætter med at krydse og heppe :-)

fredag den 24. januar 2014

Happy birtsday



Er hurtig fødselsdag's kort fra mig :-)
 
Der dømt weekend og her står den på afslapningen og hygge :-) gæster til hygge og håndbold igår og Johan har kammerat til overnatning - dejligt med hygge weekender og helt sikkert også kreativ weekend 

God lørdag til alle

tirsdag den 21. januar 2014

I love you



Et kærligheds kort, "fjere" er dies fra Simon say stamp :-)

Jeg har fridag i dag, og kan mærke på kadaver det fint, svømmehal sener og bare slappe af. Er igang med indbydelser til Emil's konfirmation så dem skal der nok også pilles lidt ved :-) I aften skal vi til gode venner og spise - dejligt med fridag fra køkken ;-)

Rigtig god onsdag til alle :-)

mandag den 20. januar 2014

Til ham og hende





2 næsten ens kort i dag, dog til ham og hende :-)
Billede tog jeg i morges da jeg mødte på job. Syntes fantastisk heldig og ha sådan en udsigt fra min pind og selvom det er mere besværligt at komme rundt med sne så syntes jeg det smukt og lyser så flot op :-)

Snart håndbold og tidlig i seng her - god aften til alle 

søndag den 19. januar 2014

Med dejlig chokolade..







Ja weekendens vejr har kun været til hygge og Scrap :-) igår havde jeg besøg af 2 Scrap veninder og der blev hygget, scrappet, set håndbold,snakket og mere hygget alt imens vi nærmest sneede inde men pyt, vi manglede intet :-)

Rigtig god søndag aften til alle :-)

fredag den 17. januar 2014

Sne vejr`s hygge





Så kom kong vinter = sne, jeg plejer jo elsker sne og vinter men må erkende, at i morges kl 7.20 jeg så r.. af bussen og måtte gå på arbejde syntes jeg ikke det var så skønt og slet ikke da jeg så var nede og sidde på røven - men på job kom jeg. Har haft tidlig fri i dag og virkelig nydt max. har slappet af på sofa og nu været i gang med at bage chokoladekage med kaffe rosting og daim, uhmmm :-)

Weekenden skal bruges på afslapning og hygge, Emil er lige taget med hockey bus til Herning, håber godt nok vejene er ok derned, og Johan til sin far og hygge - rigtig god weekend til jer alle :-)

lørdag den 11. januar 2014

Hurtige kort

 
 










 
Har været i gang med nogle hurtige kort, det første er med tape og nr 2 stempel er fra simon say stamp. Weekend her, som har stået på svømmehal, Disney, sove længe, bage boller til gæster i morgen, hygge, slappet og det vigtigste ny cykel til Johan :-) Han havde ønsket sig penge i fødselsdag gave og vi måtte a sted i dag så han kunne vælge og det blev denne, og stolt var han da han cyklede hjem :-)
 
Her er den eneste ene på tv - rigtig god aften til jer alle

onsdag den 8. januar 2014

2014








Så kom vi i 2014 - godt nytår til Jer alle :-) Vi havde en rigtig dejlig jul og kom rigtig godt ind i det nye i år - lækker mad, god vin, krudt og kugler, sjov og spas og gode venner, kl 3 sagde Emil og jeg godnat hvorimod Johan sagde 5.30 - ja det er jo nytår som han sagde så han sad og så tv.
Året starter vi jo med fødselsdage som vi plejer. I år var Emil i Sverige med Ishockey - hans julegave og fødselsdags gave fra morfar, så johan og jeg måtte sende besked på telefon og så ellers fejer ham på afstand :-) Søndag havde Johan fødselsdag og en af gaverne var en lampe 1 D som han er stor fan af - og jeg var så heldig at jeg fik en med Mickey som jeg jo er fan af :-) En rigtig dejlig dag havde vi og han blev fejret i fuld flor :-)
Et fødselsdags kort skulle der jo til og så har jeg været i gang med lege med venindes lækker nye stempler og dies :-)