søndag den 25. maj 2014

Kort og konfirmation
Tiden er gået siden sidst, og kan godt se når jeg kigger mine billeder igennem at der har da entlig været nok at se til ha ha ha først kortene, de blev startet på i klubben i onsdags - efter Donna's kort som kan se på scrapper's blok :-)

Og resten af billeder er: koncert med carpark North, Emil der blev konfirmeret, besøg på Palme stranden og få is, i byen og grille (der hørte et glas vin med ;-) Johan der nyder sommeren på trampolin, og sushi dinner fra jeg var til Tina Dickow koncert med min veninde :-)

I dag har næsten kun været Heidi dag, har sovet længe hvilket jeg sjælden gør, scrappet, druket cola, hørt musik, fået en morfar og set en film nå ja og selvfølgelig har jeg stemt også ;-)

Ny energi til ny kort uge, god ny uge til jer alle :-)

4 kommentarer:

 1. Hvor har du dog set/oplevet/produceret meget siden sidst... =0)
  Super flotte kort... gætter på det er tape?? Og de små figurer er da totalt cute. Konfirmation??... hold da op... hvor tiden går. Han ser godt nok flot ud... til lykke med ham.
  Og så lyder det til at den søndag sad lige i øjet... ;o) Herligt med en "fri"-dag i mere end én forstand =0))
  God ny KORT uge til dig.

  SvarSlet
 2. Hold op en flot gang kort. Perfekt opsætning som jeg tillader mig at pinne.
  Endnu mere tillykke med din flotte søn.
  God dag til dig.

  SvarSlet
 3. Tillykke med sønnen og sikke nogle super skønne kort i en flot design

  God dag

  SvarSlet
 4. Jeg er da vist lige blevet koblet lidt af her - hold op hvor bliver dine drenge store! Jeg tror du forsvandt fra mig da Reader sluttede! Nu er du sat på Bloglovin i stedet - dine kort med skærmblomsten er jeg ret vild med :-)

  SvarSlet