onsdag den 4. februar 2015

Første indlæg 2015


Så kom vi i 2015 og der har bare ik vlret energi til blogge. Har været ved overveje helt lukke den ned mennn syntes jo nu det er hyggeligt :-)
Januar har været en travl månede - som altid :-) begge drengene havde fødselsdag, vi holdt fødselsdage en del dage og så har vi travlt på arbejde. Så når jeg har ramt sofaen er jeg blevet liggende :-)
Har dog lavet lidt kort, bla kollega der fylder rundt i morgen. Konfirmationstøj kort til scrappers blog. Fik lavet indbydelser til Johan s fødselsdag men glemte tage billede :-/ oven i alt har vi været ramt af sygdom i familien men nu tror jeg vi er på rette kurs igen :-)
I morges jeg stod op stod der en pakke uden for min dør - denne lækker bog :-) blev SÅ glad og det var en sød veninde der syntes jeg skulle eje :-)
I morgen skal vi til skolefest på drengenes skole. Jeg plejer skifte lidt imellem Emil og Johan med spise osv for de vil jo begge gerne man er i deres klasse men i år er vi helt uden om det - Emil syntes slet ik jeg skulle tænke på det ha ha ha total teen, så Johan og jeg hygger med hans klasse :-)

Rigtig god aften til jer 

2 kommentarer:

  1. Fine ting du viser - sådan en pige-golfspiller kunne jeg da godt bruge - er det en die?? Eller er den skåret på en Sille? Ja så kommer den alder hvor mor/far er lidt overflødig når de andre kigger. =0) Knus

    SvarSlet
  2. Lækre kort både til den modne pige men også til konfirmanden. Vi kender vel alle, at energien ikke altid slår til, men forhåbentlig kommer den igen til dig også. God weekend.

    SvarSlet