onsdag den 30. oktober 2013

Halloween og kort 
I efterårsferien holdt vi jo halloween fest, og det var uhhhygeligt og super hyggeligt :-) Vi var alle klædt ud og ja jeg nappede heksen som jeg plejer :-) Gang var forvandlet til uhygge, spindelsvæv i stue osv. i dag har Johan og jeg lavet græskar også, fredag er der halloween i sfo så der tager vi den sidste del :-)
En gang ens kort er det også blevet til - af de hurtige :-)
 
Er igang med julekort, glæder mig så meget til jul og griner - for ikke noget nyt i, Johan mente dog i dag at jeg godt kunne ta høre telefoner i hvis jeg absolut skulle høre julemusik ha ha ha
Mandag var jeg med 3 andre fra Frederikshavn på sille kursus i Åbyen, og super hyggeligt og fik lært en del - så er spørgsmålet jo bare, om jeg husker ;-)
I går fridag og Hjørring til kontrol med Johan - så kan vi også vente til mandag hvor den så hedder kontrol Ålborg og så satser jeg på der er 1/2år igen :-) Og Ålborg bliver total hygge tur, for vi samler niece/kusine op som tager med os på shoppe tur så vi glæder os.
 
Rigtig god onsdag aften til jer alle :-)

5 kommentarer:

 1. Det ser (U)hyggeligt ud ; ) Flotte kort.
  Du skal ikke tænke på længere det, jeg spurgte om. Det er når jeg trykker på din profil, så står din gamle blog øverst og så går jeg videre fra den, MEN nu har jeg lært, at den hedder Heidi´s verden, som står længere nede i profilen ; ) : )

  SvarSlet
 2. hov... billedet jeg har på min blog er klippet ud af et October Afternoon papir....

  SvarSlet
 3. er visær vild med din mad, ellers flot udsmykning og kort

  SvarSlet
 4. Så uhyggeligt og super flot pyntet op... og sikke fine kort også

  God weekend

  SvarSlet
 5. Det ser ud til at i rigtig har uhhh-hygget i Frederikshavn, den spagettiret ser lidt spøjs ud :-D

  Selv om kortene er af de hurtige, så er de rigtig fine.

  SvarSlet