torsdag den 14. november 2013

jubiiiii 
Jeg var så heldig at vinde på OSH blog - lækker stempler sætte og dies, nøj så lækker med gevinst ind a døren og er i gang med at bruge stemplerne, bla det med opskriften på :-)
Det andet julekort er med papir fra Panduro, drengene og jeg var i Ålborg i sidste uge til kontrol og så måtte moderen en tur i Panduro :-)
 
Bliver ikke til meget her på bloggen, men har virkelig haft meget at se til det sidste stykke tid samtidig med jeg døjer max med kadaver, men nu er jeg over gu ved hvor mange kontroller med drengene i Hjørring og Ålborg, 2 x forældre møde, ishockey, fodbold mm. og selvfølgelig arbejde - hvilket jeg stadig er super glad for, virkelig en kæmpe fornøjelse at møde hverdag til søde kollegaer og spændende arbejdsopgaver og søde kunder - for det meste :-)
Snart weekend og Emil tager på hockey tur i Sveriges land, Johan og jeg hygger igennem :-) 

4 kommentarer:

 1. Stort til lykke med præmien. De ser gode ud. Jeg er super glad for mine tekst stempler. Fedt hylekoret A la frimærke. God weekend og god bedring😉

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Tillykke med gevinsten - skøn præmie!

  Skønt stempel, det er bare fedt. Pas godt på dig selv, sender lige nogle viskende ord om andre også skal passe godt på dig,

  God foranstående weekend

  SvarSlet